Informații speaker

Prof. Anthony
ABSALOM

Groningen, The Netherlands

Biografie:

Profesorul Anthony (Tony) Absalom a studiat medicina la Universitatea din Cape Town, Africa de Sud, și a urmat o pregătire de specialitate în Anglia de Est și Scoția, în Marea Britanie. În prezent, este profesor de anestezie la Centrul Medical Universitar Groningen, Olanda.

 

Interesele sale clinice au fost sedarea procedurală, anestezia pentru neurochirurgie și tehnicile de anestezie intravenoasă. Interesele sale de cercetare sunt în domeniile farmacologiei și neuroștiinței. El este editor al British Journal of Anesthesia, fost președinte al Societății pentru Anestezie Intravenoasă și fost vicepreședinte al Societății Mondiale pentru Anestezie Intravenoasă.

 

În prezent, este președinte al Secțiunii de neuroanestezie a Asociației Olandeze a Anestezistilor și fost președinte al Subcomitetului Științific de Anestezie Generală al Societății Europene de Anestezie. De-a lungul anilor, profesorul Absalom a asistat QPS cu organizarea și desfășurarea mai multor studii de fază I care necesită prelevarea de probe de lichid cefalorahidian.

Înregistrare Înregistrare